Hoex Logistics and Warehousing B.V.

Over ons

Hoex BV is importeur/distributeur van een aantal topmerken kantoorartikelen voor zowel thuisgebruik als op kantoor. Na jaren gevestigd te zijn in Zoeterwoude Rijndijk heeft Hoex BV begin 2014 deze locatie verlaten en heeft zich nu gevestigd in Leiderdorp op een locatie met betere voorzieningen op het gebied van kantoor, magazijn en showroom. Door de snel veranderende markt, waarbij met name op logistiek gebied een steeds flexibelere houding wordt gevraagd door afnemers, is Hoex door deze verhuizing klaar om daar accuraat op in te spelen.

De basis van het Hoex assortiment wordt gevormd door de merken Exiton en Stick’n. Exiton is een eigen merk met opbergmappen en wordt ontwikkeld en samengesteld door Hoex. De productie vindt plaats door zorgvuldig geselecteerde fabrikanten in Azië met een zeer hoge kwaliteitsnorm. Naast aandacht voor het eigen merk vindt er ook maatwerk plaats in de vorm van Private Label activiteiten.

Stick’n is een merk van fabrikant Hopax, gevestigd in Taiwan. Stick’n is een merk met diverse zelfklevende producten zoals memo notes, index tabs en tape, allen met een hoogwaardige kwaliteit. Naast aandacht voor het goed in de markt zetten van dit merk vindt er voor deze producten ook maatwerk plaats in de vorm van Private Label activiteiten. Hoex heeft voor Stick’n de exclusieve verkooprechten voor de Benelux en Frankrijk. Daarnaast is Hoex voorraadhoudend voor alle Europese dealers van Stick’n en verzorgt zij voor hun de distributie.

Begin 2014 heeft Hoex een nieuw merk aangetrokken waarvoor zij de exclusiviteit heeft voor de Benelux en Frankrijk, Printec. Printec is een merk met hoofdzakelijk etiketten en fotopapier. Kort samengevat: een A-kwaliteit voor een zéér concurrerende prijs. Mooie overzichtelijke verpakkingen met een duidelijke handleiding, gratis software en het merk is te selecteren in Word. Daarnaast zijn alle producten compatible met de bekende A-merken. De unieke Printec displays zorgen ervoor dat het merk optimaal gepresenteerd kan worden in winkels en showrooms, iets wat de doorverkoop sterk bevorderd.

Hoex BV gelooft in partnership en ervaart iedere dag opnieuw dat dat leidt tot verbetering van de samenwerking, van processen en van resultaten. Persoonlijk contact is van levensbelang voor een goede relatie. Door de tijd te nemen een organisatie goed te leren kennen en oog te hebben voor elkaars belangen en processen is Hoex BV uitgegroeid tot een waardevolle partner voor vele wederverkopers in de food en non-food branche. De klanten van Hoex BV bestaan uit detaillisten, warenhuizen, winkelketens, inkooporganisaties, het onderwijs en supermarkten in de Benelux en in Frankrijk.